Monday, March 21, 2011

Rindunya nak Berblogging.............


Assalamualaikum wbt......wahai sahabat2 blogger sekalian....dah lama kita tak bersua dialam maya ni kan. Blog ni pn dah nmpak sedikit uzur dah. Almaklumlah, tuan punya blog nie "busy" sangat2. Sampaikan nak update blog pun susah, maklumlah student "Final Year" la kata kan, mna de msa utk blog2 nie. Ditambah pula dengan sifat kemalasan sebanyak beberape % tu, membantutkan lagi idea-idea aku utk menulis dalam blog.


Bila dah Final Year nie, busy je la manjang...nk kena siapkan project nya lagi..report lagi...uishhh,bnyak nya kije xdpt aku bayangkan la...hahaha...tp malam nie, jari jemari nie terasa rindu plak nak berblogging..nk say hi pada bloggers sekalian...hope bloggers sume dapat trima la kedatangan entri yang xseberape menarik nie....hahaha...

Now,aku busy nk cari tempat2 praktical plak utk sem depan..so pada blogger2 yang de tmpat baik pnya utk practical,kongsi2 la ok...suggest la company2 yang terlibat dalam bidang mechatronic or yang pntg company tuh ade berkaitan ngan bidang engineering jugak.....TQ

P/s: Rindu nk blogging nie...insyaallah akan aku update setiap hari selepas ini...truskan sokongan anda kepada pemilik blog ni yea.......




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...