Thursday, December 23, 2010

Leh Caya Tak??



hai...bertemu lg dalam entri terbaru aku nie......

Dalam seminggu dua nie, sejak kejayaan pasukan Bolasepak Malaysia mara ke final Piala AFF Suzuki nie, penjualan jersi secara online semakin rancak, ramai kawan2 kite yg mmpunyai akaun facebook,menggunakan medium ini sebagai salah stu cara untuk mempromosikan barangan mereka..

P/S: Persoalannya,percayakah kita kepada mereka??Pernahkah anda terjebak dengan situasi dimana,barang yg anda beli tidak sampaikepada anda?

kongsi2 kn pengalaman anda apabila berdepan situasi cmni.....

Sunday, December 19, 2010

Results oh Results


Salam wbt.....

Wah dah hujung2 tahun nie,mesti keputusan exam yang dduduki bulan lepas akan menjengah.Sama jugak dengan aku,tiap kali je result nk kuar,mesti hati ni gundah gulana. Memikirkan adakah aku akan habis blajar nie On time.

Bila bukak web utk tgk result 2hari lepas,link amat truk sekali,al-maklumlah masing2 berlumba-lumba nk tgk result kn.Aku pn tergolong dalam golongan tu,tp hampeh,xleh tgk pn. Akhirnya msa yg dnantikan tiba juga akhirnya. Tepat jam 6.45am,terjaganye dr tido,aku trus mengadap laptop sahabatku,dengan keadaan dri yg separuh sedar tuh.Bila tgk je result tu, hatik terdetik perkataan "ALHAMDULILLAH".


My College

                                                            

Tapi biasa la,bila dh nk naik Semester baru nie,azam baru mesti ade. So aku pn tanam la dalam dri sendri jugak,utk sem depan,aku akan habiskn Sem7 aku dgn jayanya(semngat nih)...hehehe....

Maklumla sem7 nie,sem akhir sebelum ke alam praktikal plak..so sem7 nie sibuk ngan Final Year Project (FYP) jelah..Harap2 FYP aku nanti akan berjaya aku laksanakn.Insyaallah...amin...

Doakan aku yea kwn2....

Oh terlupa resuts aku....RAHSIA 




Saturday, December 18, 2010

I'm a NEWBIES.......


Wah.....dah lama menjadi pengguna Internet nie....tp itu la,daus baru je nk bertatih dalam dunia blog nie.Sebelum nie ade jugak mencuba dalam b'blog,dan dah ade blog pn sbnrnya,tp blog tu mngenai bola sepak je. Orang kata,sukan2 jugak,tp utk diri sndri jgn d'lupakan.

so,keluarla stu lagi blog,just for dri sendiri. Kt blog nie nanti,insyaallah daus akn update selalu, mngenai senang susah hdup ddunia yang fana nie..

Ape2 pn selamat kite berjumpa lagi...ini just for introduction,mybe ptg nti kite akn bertemu lg dengan entri yg ckup baik,yg lahir dari dri sendri,tnpa ade kejadian Copy & Paste (cm nk wat assgmnt plak)..hehehe..

P/s:Salam perkenalan....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...