Saturday, January 8, 2011

The Best of Raja Lawak 5



Hari nie 1st day Siaran Langsung rancangan realiti yg hampir2 popular RAJA LAWAK 5 telah berlangsung. Seperti yang disangka, kelatahan pengacara popular masa kini Zizan & Johan telah berjaya menghidupkan suasana untuk Raja Lawak 5: Minggu 1......


Keserasian antara mereka begitu tserlah

Dengan barisan 12 peserta bakal2 pelawak masa hadapan, termasuk anggota berkumpulan dan yang single mingle ini, semua peserta menunjukkan keazaman yang tinggi utk memuaskan hati penonton serta juri. 

Kehebatan peserta2 ini telah membuatkan kami satu keluarga tidak kering gusi untuk bergelak ketawa dgn peserta masing2 berjaya mmbuat "performance" yang agak mengancam walaupn baru diminggu pertama. Dan seperti biasa tiada penyingkiran dminggu pertama......

Peserta Raja Lawak 5

P/s: Adakah peserta Raja Lawak 5 ini akan lebih berjaya dah lebih lawaknya daripada rancangan Raja Lawak edisi sebelum ini??

sama-sama kita saksikan kehebatan peserta-peserta ini......jumpa lagi pada hari dan waktu yang sama di minggu hadapan.......

9mlm @astro Prima

peace no war!!!!!!

21 comments:

  1. adoi tak berkesempatan tengok..kerja dowh

    ReplyDelete
  2. jozan terbaik..suka bhgian lupa lupa tu..hiii

    ReplyDelete
  3. tau xpe.....ade plak idea pserta tu nak main lupa2......

    ReplyDelete
  4. rugi beb....tp xpe...you tube ade....donlod jer....

    ReplyDelete
  5. lawak lupa tu yg bes.hehhe..lenguh mulut ketawa ^_^

    ReplyDelete
  6. xdok astro gak...
    xboleh tgk gok...
    uuhuhuh...

    ReplyDelete
  7. xpe....pada kwn2 yg xde astro..jgn risau k...leh je donlod kt youtube tuh.....

    ReplyDelete
  8. @ShazlinaSaad

    erm itu la...mna agaknya dier dpt idea cmntue kn...

    ReplyDelete
  9. @nunui Joe

    yeke??sy pn suka gak....lebih2 lagi pada zizan tuh.....

    ReplyDelete
  10. omaigod zizang! <3
    cecite, cecitee :PP

    ReplyDelete
  11. xlayan la RL nie...
    nape ntah..mcm dah x suke...
    ahahah

    ReplyDelete
  12. @syai.nia.sharif

    zizang oh zizang.....
    bakpe mung sedak ngak....hahaha

    RL season 5 terbaek....

    ReplyDelete
  13. @misSbLurRy

    rugi u xtgk missblurry...ini leh hilangkan k'tensionan u tau....

    jom layan next week.....

    ReplyDelete
  14. alorh, xde tb kt ostel xleh tgok..hukhuk..

    zizan ttp dihati..johan num 2..ngeh3x..^_*

    ReplyDelete
  15. ohoh.dah start ek.gua ketinggalan.arrggh

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...