Saturday, January 15, 2011

Knapa Blogger Menjadi Malas

Salam geng....


Hai lain macam je tajuk entri utk hari ini. Ini la dier, kelemahan yang ade pada setiap blogger-blogger baru nk naik nie. Kalu nak di ikutkan, jumlah blogger-blogger baru bak kata pepatah seperti cendawan tumbuh selepas hujan, tp kesudahannya,berblog 2-3 minggu dah malas dah,sebab masalah-masalah ini lah...



Internet- Masalah biasa yang selalu dihadapi oleh setiap blogger yang menggunakan beruband broadband sebagai medium dalam menghasilkan blog dan melayari internet. Gangguan-gangguan ini salah satu penyebab utama blogger-blogger ini malas nk wat entri dan melawat sahabat-sahabat blog yang lain.


Masa- Masa juga menjdi salah satu sebab utama knapa masalah ini terjadi. Selalu jugak terjadi kepada diriku ini yang selalu "busy" dengan kerja2 sekolah yang perlu disiapkan tepat pada waktunya. So utk membuat satu entri dalam satu hari pn susah utk diriku, nak pikir idea yang bernas lg. so,biarlah idea tu dtg dulu,bru wat entri.


dan last sekali bg aku,nape blogger-blogger nie malas disebabkn oleh masalah terakhir ni lah,


Kekeringan idea- Ini juga jadi masalah jugak nie. Selalu xtpikir nak wat ape,mna ntah pergi idea-idea nie sume. Cmne lah otai-otai blogger ni leh wat entri kn. tp bila idea tu dah ade, laju je tgn nie menaip..hahaha....tapi bila dah kekeringan idea ni,jgn plak sahabt-sahabt blogger pg wat axtiviti copy n paste entri org plak...xmao3......

P/S: berpesan pd diri sendri dan sahabat-sahabat blogger, jgn la malas-malas yea......


Peace No War!!!!

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...