Wednesday, January 5, 2011

Ramainya Follower

Tak ku sangka2 selepas SEBULAN menceburi bidang blog ni,bilangan FOLLOWER semakin MENINGKAT dengan pantas nya....


Tapi jangan salah faham,kerana bilangan follower yang dimaksudkan bukan dari BLOG AKU....tp dari BLOG ORANG LAIN....kesian nya aku.......isk isk isk

p/s: jom jadi follower aku.........

8 comments:

  1. Ala.. pe la nak dikejar bil follower tue..

    ReplyDelete
  2. betullah....kdg2 follower ni follow je..tp bila tang entry baru ..hampeh nk baca..just " i follow u" you follow i..itu jek konsep nya skrg...bnyk mcm tu dik

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. relax la..yg penting rajin update blog.lama2 ramai yang akan follow.

    software boleh tengok baju dalam

    ReplyDelete
  5. @blog.khaltamarplus.com

    btol2....follower just a number.....yang penting idea sendri mesti kna ade kn...thanks...

    ReplyDelete
  6. @Dari sudut Hati kecilku

    btol la...bnyak sgt istilah tu sekarang.....tp newbies cm sy nie,ttp nk cri kwn2 jugak....ala mcm main facebook tue....hak3...

    ReplyDelete
  7. @Encik Luncai

    thanks luncai....ngah merajinkan dri utk menulis entri....entrie yg baik akan menarik perhatian blogger2 dluar cna.....

    ReplyDelete
  8. ada apa dengan bilangan followers?
    kena ingat, kadang2 orang follow just maw kita follow dia semulajak. bukan suka dengan entry blog kita.
    maw uptraffic kununnya.
    jgn terlalu ikut budaya"i follow u, u follow i balik! " ok!
    teruskan ber'blog!
    banyakkan entry..
    baru happening!
    urang akan tertarik utk follow kita!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...