Sunday, January 9, 2011

Terima Kasih

Seperti mana tajuk diatas, ucapan terima kasih yang tak terhingga ini ditujukan kepada kenalan-kenalan baru yang hari ini sahaja mencecah beribu-ribu puluhan orang jugak lah. Maybe perkenalan ini berlaku disebabkn sessi blog walking yang telah dijalankn oleh diriku malam tadi.


Be a follower not my Flower....pinjam kata2 my Bro.....



Untk follower-follower ku sekalian, jangan la sekadar kite menjadi follower. Jadilah follower yang sejati,di mana saling "connecting" antara stu sma lain. Walaupun aku sekadar babies newbies dalam industri blogging ini, tp aku yakin dengan berkat sokongan dan dorongan dari blogger2 otai ini, boleh membuatkan blog aku ini lagi menarik dari segi gaya penulisan dan penyampaian idea-idea yang lebih bernas.

Pernah dgr ayat ini. "i follow u,u follow me back"..pepatah ini lah yg selalu kite dgr bila masuk dalm industri blogging nie...inilah ayat keramat yang memenuhi ruangan CHAT BOX blog kita..btul tak? tapi ak percaya, bg blogger-blogger baru,mereka perlukan follower2 ini utk trus berblogging. Maybe dengan cara ini membuatkan para blogger2 baru lagi bersemangat dalam membuat entri yang cantik menarik dan sememangnya debooommm itu....

P/s: Credit to all follower...Thanks to be my Follower...sama2 kite memeriahkan industri blogging di negara kita ini. Gunakan lah ruang kebebasan menulis ini dengan sebaik mungkin dalam menyampaikan penulisan dan persembahkan lah idea-idea yang ckup bernas....

Peace no War!!!!!




24 comments:

  1. follow me back
    www.yusrasuperstar.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. i like saya juag ada posting mcm awak nie... http://dwexxuty.blogspot.com/2011/01/followers-bla-bla.html

    bleh lah awak baca...

    ReplyDelete
  3. aku paham perasaan kau
    aku juga blogger baru.
    pasal folower tu, aku setuju dengan kau
    kalau xde folower mmg xde smgt SIKIT la kan :)

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum,
    oleh kerana gaya bahasa anda sedap, seronok dibaca maka dengan ini saya dengan lafaz bismillah.... menjadi folowwer anda dengan rasminya. hehehehehee...

    ReplyDelete
  5. @Lyn Sery

    itu lah...follower mmg penting,beri semngat sume tuh......tp kita xnk dcni,silent follower okies...

    chill!!!!

    ReplyDelete
  6. @Tolahah

    trima kasih menjadi follower sy.....alhamdulillah......

    ReplyDelete
  7. slmt berkenalan~~ wahh~ tahniah2~ dh nk masuk ratus2.. ^_^

    ReplyDelete
  8. Sebenarnya, xpernah terfikir psl follower. main follow je kalau baca entri blog tu best :)

    ReplyDelete
  9. betul tu...suka post ne...followed=)

    ReplyDelete
  10. hehe..happy blogging..post pendek tp best..

    ReplyDelete
  11. followers? it's not a big deal actually. mmg amek mase sket. anyway, selamat berblogging =)

    ReplyDelete
  12. nak tekan button folo bukan susah sgt....

    hepy berblogging :)

    ReplyDelete
  13. btol3..
    btw...thanks for following my blog :)

    ReplyDelete
  14. wahh :D
    nak follow kamu lahh macam ni :)

    ReplyDelete
  15. @Juliana :D

    meh la follower....xde hal la....kite wat mcm kt fb tu....ade status je,kite trus komen2.....hehehe

    ReplyDelete
  16. aku pun dak baru gak... selmat berblog.. hehehe

    ReplyDelete
  17. ikut kamu :) salam kenalan dariku :)

    ReplyDelete
  18. eh pandangan kite memang serupalah!!yosh;)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...